Materiaalit

Ajankäyttö ja esimerkkiaikataulu

Valmennus suositellaan suoritettavaksi kahden kuukauden aikana. Valmennuksen suorittamiseen käytetty aika voi vaihdella yksilöllisesti lähtötasosta, opiskelun ja ajanhallinnan tehokkuudesta riippuen.

Tee itsellesi aikataulu, jossa otat huomioon muut työsi, opintosi, elämäntilanteesi ja vapaa-aikasi. Voit käyttää suunnittelussa apuna alla olevaa esimerkkiaikataulua, joka auttaa sinua hahmottamaan kuhunkin opiskeluosioon kuluvaa keskimääräistä aikaa. Halutessasi voit ladata esimerkkitaulun PowerPoint-tiedostona.

Tee aikataulutus omaan kalenteriisi ja merkitse siihen viikoittain/päivittäin aika, joka sinun on mahdollista käyttää verkkokurssin tehtävien tekoon kyseisillä viikoilla. Ajanhallinnassa osatavoitteiden asettelu on keskeistä. Mitä selkeämmät on tavoitteet, sitä helpompi sinun suunnata opiskelusi oikeisiin asioihin, joita haluat saavuttaa. Mieti missä aikataulussa toivot suorittavasi valmennuksen? Mikä on aloituspäivämäärä ja päivämäärä mihin mennessä pyrit saamaan valmennuksen suoritettua? Voit opiskella verkkovalmennuksen omassa tahdissa joko itsenäisesti tai yhdessä kollegoiden kanssa yhteisöllisenä työskentelynä.

© Osaamismatkalla -hanke, 2022. Sivuston toteutus: Design Inspis